Hem

Badrumstillbehör, Snyggt och Praktiskt!

När du har planerat färdigt din dusch, badkar, toalett och kommod är det dags för det lilla extra – badrumstillbehör. Man kan säga att badrumstillbehör blir som pricken över i när det kommer till ditt badrum. Det finns många olika stilar att välja mellan, oavsett om du väljer att matcha eller kanske missmatcha! När det kommer till badrumstillbehör finns det inga rätt eller fel – bara fantasi.

Här hittar du ett bra utbud av badrumstillbehör

Badrumskrokar

Ett gäng välplanerade badrumskrokar behövs för att få ett funktionellt badrum. Kanske behövs badrumskrokar till att hänga upp badrock, necessär eller smycken?

Tvålkoppar

I ett klassiskt inspirerat badrum är tvålkoppar ett måste. Förr fanns inte den flytande tvålen i badrummet och då var det tvålkoppar som gällde. Slipp kladd och tvålrester med praktiska tvålkoppar!

Tvålpumpar

I ett mer modernt badrum är tvålpumpar ett smart val. För att spara på tvålen rekommenderas en tvålpump som skapar skum av tvål, vatten och luft. Har du en dubbelkommod bör du köpa två tvålpumpar – en till varje handfat.

Tandborstglas

Du behöver alltid någonstans att göra av din tandborste, och då är tandborstglas en smart lösning. Tandborstglas med enkel eller dubbel hållare blir en fin inredningsdetalj som du kan matcha med t ex tvålkopp/tvålpump.

Toalettborstar

Numera behöver inte dina toalettborstar vara billiga plastborstar i grälla färger. Toalettborstar som matchar övriga badrumstillbehör och som tål att synas är väl värda investeringen.

Handdukshängare/handdukshyllor

Fina handdukshängare i form av en ring, eller handdukshyllor att sätta upp bredvid duschen är ett viktigt badrumstillbehör. Det finns också handduksstång som gör det enkelt att nå handduken när du badat klart.

Toalettpappershållare

Se till att något så tråkigt som en toalettpappershållare blir en matchande inredningsdetalj! Med eller utan lock är en smaksak. Och glöm inte reservpappershållaren, så att du slipper toalettrullar ståendes på golvet.

Makeup-speglar

Rätt ljus när du lägger makeup är A och O. Med en makeup-spegel nära en bra belysning kan du sminka dig eller raka dig och inte missa några viktiga detaljer. Makeup-speglar har vanligt spegelglas på ena sidan och förstoringsglas på andra sidan.

Badrumshyllor

Svårt att hitta ställen att förvara badrumsattiraljer? Satsa på en eller flera badrumshyllor i glas, så får du ett snyggt badrumstillbehör samtidigt som du har möjlighet att visa dina finaste parfymflaskor!

När det gäller badrumstillbehör är valmöjligheterna oändliga, och det är viktigt att alla detaljer är genomtänkta för att få ett funktionellt badrum med minimalt av störningar. Placera krokar och hängare nära dusch, badkar och kommod så att du slipper droppa vatten över halva golvet. Toalettpappershållare och reservpappershållare samt toalettborste ska finnas i direkt närhet till toaletten – och sitta i rätt höjd. Placera makeup-spegel där ljuset faller som bäst och sätt en badrumshylla jämte så att du har någonstans att placera makeup- eller rakprodukter. Ett välplanerat badrum blir en fröjd att njuta massor av tid i!