Uncategorized

3 skönhetsbehandlingar för ett ansikte utan rynkor! Allt du behöver veta!

Men med skönhetsbehandlingar kan du vända denna utvecklingen av ålder. När åren tappar huden I ansiktet sin elasticitet och spänst då den naturliga processen med kollagen- och elastinproduktion saktar ner och cellförnyelsens hastighet minskar.

Förutom den traditionella ansiktslyftningsbehandlingen som kräver kirurgi och en lång återhämtningsperiod. Så har vetenskapen nyligen uppfunnit olika icke-invasiva behandlingar som vänder på tidens effekter och ger dig ett ungdomlig ansikte. I den här artikeln kommer vi att prata om fördelarna med sådana behandlingar som botox, hyaluronfyllmedel och ansiktstrådar.

Botox

Botox är ett mycket renat extrakt av botulinumtoxin A som injiceras i ansiktsmusklerna för att fylla ut rynkor och linjer. Det används oftast på rynkor i pannan, linjer runt ögonen och mellan ögonbrynen. Det är en smärtfri, säker, icke-invasiv behandling som ger ett ungdomligt utseende med omedelbara och synliga resultat.

Filler

Hyaluronsyra är ett hydrofilt protein, en naturlig polysackarid som finns i huden vars produktion minskar med tiden, vilket gör att huden slappar av och får rynkor. Hyaluronsyrabehandling består av att injicera hyaluronsyra i specifika områden i ansiktet och på så sätt återställa den förlorade volymen och fastheten i huden.

Med en liten nål för läkaren in det injicerbara materialet i de övre hudlagren och masserar försiktigt appliceringspunkterna. Hyaluronfyllmedel återfuktar huden, eftersom de kontrollerar vattenhalten i vävnaderna, ger elasticitet och volym samt ökar hudens motståndskraft. Resultatet är omedelbart och kan hålla i upp till 1,5 år. För att bibehålla den behöver behandlingen upprepas eftersom materialet med tiden absorberas upp av kroppen.

Ansiktstrådar

Ansiktstrådar är en revolutionerande icke-invasiv behandling som erbjuder en omedelbar och blodlös ansiktslyftning. De är i huvudsak mycket tunna, absorberbara suturer som går under hudens yta och håller den tät och spänd.

Med hjälp av ett tunt instrument för hudläkaren in tråden i specifika delar av ansiktet och när tråden väl är sträckt skär han bort överskottet. Resultatet är skapandet av ett stödnät under huden som erbjuder en omedelbar ansiktslyftning och samtidigt aktiverar den naturliga cellregenereringsprocessen.

Så, är du redo att vrida tillbaka tiden utan att behöva genomgå operation? Prova någon av ovanstående behandlingar så ser du resultatet i din spegel!

Ett av de bästa skönhetscentren som specialiserat sig på visa ovanstående antiaging-behandlingar är Estetic i Göteborg. Men behöver ditt hår behandling så skall du läsa här!

Är du sugen på ytterligare 3 skönhetsbehandlingar, missa inte denna artikel!

Vill du ha mer inspiration om skönhet, hälsa och annat, kolla in någon av dessa bloggar: https://lovenrudvi.se/ och https://janemars.se/