Livsstil

Allt roligt i livet

Här berättar jag om allt som jag tycker är roligt i livet

Välkommen till mig och min sida! Jag har inlägg om allt som har med livet att göra och som jag tycker är roligt i livet. Det kan exempelvis vara om inredning, skönhet eller smink, för att bara nämna ett par av alla dessa fantastiskt intressanta ämnen som gör den här hemsidan så kul att få dela med sig av.

roligt-i-livet-2021

Allt roligt i livet

Eftersom jag har så många tankar, så blir det många inlägg och målet är att få dela med sig av allting som jag själv är intresserad av och samtidigt få dela med mig av sådant som jag tycker är intressant och som jag er där ute engagerade i och som gör att ni kan ha lite extra roligt i livet. Möjligheterna är många och det kan finnas inlägg om hur du tränar på bästa sätt eller om någon ny behandling som hjälper oss framåt i livet. Exempel på det kan vara en skönhetsbehandling eller så kan det vara om någon nyhet som jag hört om och som jag bara måste dela med oss av.

Förslagsvis skulle en artikel vara om olika behandlingar för att få hjälpa er som letar efter behandlingar inom skönhet. Jag tycker det är så intressant och då gör jag ett inlägg om det. Jag älskar behandling på skönhetskliniker och en behandling som jag älskar speciellt är behandling med Botox. Häng med, så ska jag berätta mer om denna mirakelkur. Det här är ett smakprov av vad jag kan dela med mig av inom skönhet.

Botox är till för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, få bort arga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Den här behandlingen är verkligen något som jag ser som roligt i livet och som är något som man bör testa på om man vill.

roligt-i-livet-2021

Få dela med mig av allt roligt i livet

Det här är dock bara ett av alla hundratals intressen som jag har och det jag vill med den här bloggen är att jag ska kunna dela med mig av alla dessa intressen och skriva om sånt som jag och ni tillsammans har ett intresse för. På den här hemsidan är det väldigt mixat med inlägg och ämnen och det är precis som så det är i livet. Det är skälet till varför jag försöker avspegla alla olika ämnen som jag har och samla det här på sidan, där jag och ni mina kära läsare kan ta del av mina tankar och information om olika ämnen.

Jag hoppas att du är minst lika taggad som jag att läsa mer och som sagt kommer det vara en stor blandning av inlägg med allt ifrån senaste inredningstipsen till bästa behandlingen inom skönhet just nu. Här kommer du att hitta inspiration och tips för allt roligt i livet.